• Vtune Chiptuning
 • Vtune Chiptuning
 • Vtune Chiptuning_Tuning_Range Rover
 • Vtune_Chiptuning_Audi_RS3
 • Honda_accord-2008 nieuw_215_1024x768
 • Citroen_C5_nieuw 2008_02_1024x768
 • Vtune Chiptuning_Tuning_Powerbox_Citroen_ds4_2011_11_1024x768

Kies uw merk

Contact

Vtune Chiptuning
Havenstraat 50
1271 AG Huizen

A27 afslag Huizen richting centrum

Tel: 035 52 47 334
Mob: 06 52 31 50 31
Website: www.vtune.nl
E-mail: info@vtune.nl

Chiptuning AutomerkChiptuning voor benzine en diesel

Openingstijden

Ma t/m Za: 09.00 en 18.00
Zondag:gesloten
Vtune Digi-ChipExterne chiptuning voor diesel Vtune PiggybackExterne chiptuning voor benzine

Power Chiptuning

Chiptuning is bij VTune in twee varianten verkrijgbaar. De Power Chiptuning is de meest toegepaste en levert de beste prestaties voor vrijwel ieder automerk. Autorijden wordt dankzij de, door VTune zelf ontwikkelde, Power Chiptuning een totaal andere beleving. Ervaar zelf het succesverhaal van VTune Power Chiptuning!

Wat levert een Power Chiptuning u op?

Power Chiptuning producten worden altijd door VTune zelf ontwikkeld. De aanpassingen kunt u desgewenst volgen en leveren u de onderstaande voordelen op.

 • Vermogenswinsten tot boven de 25%;
 • Tot meer dan 30% extra trekkracht over het hele toerenbereik. Ideaal voor o.a. zwaar beladen bedrijfsauto en caravanrijders;
 • Een Power chiptuning zorgt ervoor dat uw auto een stuk vlotter zal rijden dan voorheen; ideaal tijdens bijvoorbeeld het inhalen;
 • De motor zal soepeler aanvoelen, wat het rijcomfort en voor het rijplezier bevordert. U zult merken dat de motor van uw auto minder in zal houden;
 • Last but not least; dankzij een Power Chiptuning zal uw auto efficiënter brandstof verbruiken. De Power Chiptuning levert in veel gevallen een brandstofbesparing oplopend tot boven de 8%.

VTune Power Chiptuning proces

Het toepassen van een Power Chiptuning door VTune gebeurt in een aantal stappen. Het totale proces van een Power Chiptuning neemt in de meeste gevallen 1 a 1,5uur in beslag. Hierop kunt u wachten in de vestiging van VTune, uiteraard heeft u de mogelijkheid om het gehele proces te volgen. Bekijk zelf hoe VTune zelf de aanpassingen in de aansturings-software verricht.

 • De software wordt uit uw auto uitgelezen;
 • Vervolgens worden softwarematige aanpassingen aangebracht. Dit is mogelijk dankzij het feit dat VTune zelf de software op maat ontwikkelt en aanpast;
 • De aangepaste, geoptimaliseerde, software wordt opnieuw in de auto ingelezen.

Waarom een Chiptuning?

Power ChiptuningChiptuning is een nieuwe kijk op het verbeteren van de prestaties van een auto met als doel deze sneller, soepeler, krachtiger en bovendien zuiniger te maken. Dit levert u aanzienlijk meer rijcomfort en vooral rijplezier op. Dankzij jarenlange ervaring en een uitstekende vakkennis weten de experts bij VTune Chiptuning tot hoe ver een optimalisatie kan worden uitgevoerd zonder dat de levensduur uw auto in gevaar komt. VTune Chiptuning neemt de software richtlijnen en marges van fabrikanten in acht om de optimalisatie producten veilig en duurzaam te houden.

Wat is OBD-tuning?

OBD-tuning is eigenlijk de opvolger van chiptuning. Bij chiptuning werd de chip vaak vervangen door een getunde chip. Bij OBD-tuning wordt de chip niet meer vervangen, maar herschreven. Het grote voordeel hiervan is dat de originele software zo weer teruggeplaatst kan worden. Elke injectiemotor is voorzien van een ECU, de zogenaamde Electronic Control Unit.

Werking ECU.

De ECU regelt o.a. de injectie, de lucht/brandstof verhoudingen en het ontstekingstijdstip. Dit allemaal als functie van parameters, zoals: toerental, temperatuur en dichtheid van de lucht, stand van het gaspedaal, accuspanning etc. Bij turbo-motoren bepaald de ECU ook de laaddruk. Al deze gegevens worden verzameld door één of meerdere (EPROM)-chips. OBD-tuning houdt in dat men de originele opgeslagen informatie in de chip(s) vervangt door geoptimaliseerde gegevens om het vermogen en het koppel te verhogen; dit met het oog op een aangenamer en vlotter motorkarakter. En alles zonder de geldende emissie-eisen uit het oog te verliezen.

Eigen software ontwikkeling.

VTune Chiptuning heeft de mogelijkheid om zelf software te ontwikkelen en aan te passen. Hierdoor weten de technici precies wat er in de aansturing van uw auto wordt aangepast. Dit is essentieel met het oog op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tijdens de chiptuning heeft u de mogelijkheid om te bekijken welke wijzigingen door de experts van VTune worden aangebracht.

VTune software ontwikkeling

Voorbeeld software aanpassing Volkswagen Passat

Waarom is chiptuning niet standaard af-fabriek?

Moderne auto's worden verkocht in tal van landen. Niet altijd is brandstof en motorolie van dezelfde kwaliteit. Daarnaast gaat men in sommige landen niet goed om met de onderhoudsinterval. De autofabrikant calculeert daarom altijd een veiligheidsmarge in. Hiermee voorkomt hij dat mindere kwaliteit brandstof zware schade kan aanrichten aan de motor. In Europa en zeker in West Europa zijn de omstandigheden ten aanzien van brandstof, oliekwaliteit en onderhoudsinterval goed te noemen.

Hierdoor kunnen de veiligheidsmarges worden geoptimaliseerd, zonder dat dit gevolgen heeft voor de levensduur van de motor. Het voortdurend streven naar zuinige(re) motoren en de steeds strengere normen met betrekking tot de uitstoot van uitlaatgassen dwingen de fabrikant steeds zuiniger met de aanvoer van brandstof om te gaan. In een aantal landen wordt zelfs om fiscale redenen ingegrepen in de ECU. De autofabrikant kiest daarom voor een doorsnee balans.

Is OBD-tuning of Chip-tuning schadelijk?

Power ChiptuningEen goed uitgevoerde chiptuning is niet schadelijk voor de motor. De veiligheidsmarge van de fabriek wordt niet overschreden.

Power Chiptuning.

VTune beschikt over de mogelijkheden om zelf software te ontwikkelen voor vrijwel ieder merk en model auto. Hieronder vindt u de VTune chiptuning-tabellen met indicaties van de mogelijkheden per type auto, daarnaast is VTune in staat om de software naar uw wensen aan te passen. Chiptuning kan toegepast worden op twee manieren te weten; via OBD-Tuning (met een stekker via de diagnosepoort van uw auto) of chiptuning (het uitlezen en herprogrammeren van de chip).

Vragen? Bel de chiptuning experts van VTune via 035 52 47 334!

*De hoogste winsten in vermogen en trekkracht worden behaald uit auto's met bijvoorbeeld een dieselmotor en turbo.

>>Power Chiptuning

Copyright © 2018 Vtune Chiptuning
Ford Tuning OBD-tuning Chiptuning Diesel Vtune "Digi-Chip" Eco Chiptuning Chiptuning Gelderland Tuning Seat Chiptuning Rotterdam Mini tuning Mercedes Tuning Volvo Chiptuning Chiptuning Den Bosch Chiptuning Brabant Alfa Romeo Tuning Goedkoop Auto Tunen Chiptuning Ford USA Volvo tuning Chiptuning Kia Renault tuning Benzine chiptuning heeft zeker zin! Gratis website promotie Chiptuning Eemnes Chiptuning Almere Chiptuning Volkswagen Vtune Holland Camper Tuning Chiptuning Alfa Romeo Chiptuning Flevoland Diesel Tuning Amsterdam Vermogenstestbank een "MUST"? Tuning Volkswagen 100% tevredenheids-garantie Chiptuning Amersfoort Tuning Kenteken Chiptuning Noord Holland Chiptuning of Tuning in combinatie met LPG BMW chiptuning Chiptuning auto informatie Car tuning Chiptuning Hybride Chiptuning Chiptuning Powerbox Chiptuning Benzine Klachtenkompas Fleetmotive Vtune persbericht Passat tuning Tuning Auto Chiptuning Offerte Chiptuning Eindhoven Chiptuning voor Europees gebruik! Chiptuning met energie-label Chiptuning Toyota Fabrieksgarantie Zoek Chiptuning bij u in de Buurt! Chiptuning Lelystad Power Chiptuning Chiptuning Den Haag Google Recensies Chiptuning BMW F-series Chiptuning Bedrijfsauto Goedkope chiptuning Super-Chiptuning, veilig of niet! Dieseltuning Chiptuning Hilversum ISO 9001 gecertificeerd Digitune Chiptuning Audi Chiptuning trekauto Caravan Golf Tuning Chiptunen Ford Chiptuning Linkpartners VTune Chiptuning 1.0TFSI en 1.0TSI motoren Chiptuning Huizen Automotive Vtune Perbericht BMW Tuning VTune "Piggyback" Digitale Powerbox Chiptuning Haarlem Benzinechiptuning voor alle modellen, deze maand hoge kortingen! 1.2TDI Bluemotion Greenline Ecomotive 250,00 incl. PROTEC engine protection